In shape voor je bruiloft

Goed in je vel tijdens je trouwreportage met Vytal voedingscoaching

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Miriam Esther Photography weet hoe fijn het is als je letterlijk en figuurlijk goed in je vel zit tijdens je trouwreportage.

En laat nu net Miriams second shooter, eigenaar zijn van Veluwe Fit Personal Training en vytalcoach.nl

Wedding Fair bezoekers bieden we tijdelijk een hele mooie deal aan, alleen boekbaar via deze actiepagina.

Bereik je ideale gewicht met VYTAL Voedingscoaching

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.

Laat je inspireren

Er zijn 1700+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk je voortgang

Bekijk je progressie in de statistieken of voortgangsfoto’s en wijzig zelf je voorkeuren indien gewenst. 

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

Persoonlijke coach

Na je intake plan een wekelijkse Zoom meeting in met je coach om je vragen en voortgang te bespreken. Een goede stok achter de deur. En via de chatfunctie kan je coach je zo nodig bijsturen, of stel zelf vragen.

Sinds januari begonnen met bootcamp bij Veluwe Fit, en dit in maart uitgebreid met voeding coaching erbij. Hierbij word ik door Pim begeleid, het contact is helder en duidelijk. En ik kan je vertellen, je mag echt veel eten!
Als je iemand zoekt met veel ervaring en die een goed luistert oor kan bieden, zoek dan niet langer, bij Veluwe Fit ben je op de juiste plek!

Alice Hendriksen

Meld je aan en boek gelijk resultaat.

Via Miriam Esther Photography nu extra voordeel.

5 sterren google en facebook

100% resultaatsgarantie,

Haal je je doel niet ondanks aan het schema houden, dan gaan we kosteloos door totdat we wel het resultaat hebben gehaald!

Gemiddeld vallen klanten 1-3 kg af per maand. Wil je er bij sporten neem dan contact op via info@veluwefit.nl voor de mogelijkheden van personal training of bootcamp in Nunspeet

Wedding Fair Actie

Drie maanden voedingscoaching van €130 nu voor €99 per maand

Boek vandaag en je krijgt DRIE maanden extra cadeau! (app only) plus 5 x per maand groepslessen bootcamp!

Totaal voordeel is €258!!!

Na het boeken ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor de intake voor de voedingscoaching. Na het invullen bel/app ik je z.s.m. voor de verdere kennismaking en intake via Zoom.

 

Tip

Boek gelijk een trouwreportage bij Miriam Esther Photography met Wedding Fair tarieven. Kies je voor de All-Inclusive, dan zie je gelijk wekelijks je second shooter. Leuk toch?