Bij het aangaan van een coachingstraject ga je akkoord met de privacy voorwaarden (AVG)

Vytal maakt gebruik van voedingscoachingsoftware van Vytal B.V.

 

Resultaatsgarantie

Tijdens de intake bespreken we je geschiedenis, je lichamelijke activiteiten en je eetvoorkeuren. O.a. daarop baseren we een voedingsschema. Het beste resultaat haal je als je zo veel mogelijk houdt aan de ingestelde waarden.

We begrijpen dat je niet 100% aan het schema kan houden. Tijdens de intake bepalen we wat haalbaar is qua afvallen. Heb je in het verleden een crashdieet gedaan dan zal het langzamer gaan en adviseren we zeker om er bij te sporten. Gemiddeld genomen verlies je 1 tot 3 procent lichaamsgewicht per maand, ongeveer 2 kg.

Hou je je wel aan je schema maar haal je geen resultaat dan gaan we kosteloos door totdat je wel het resultaat hebt gehaald

Coaching

Tijdens de uitgebreide intake nemen we je voedingsvoorkeuren door en stellen we je schema daarop in. Wekelijks heb je een coachingsmoment die je zelf dient in te plannen. Tijdens dat coachingsmoment kan je vragen stellen en kijken we hoe het verder gaat. Zo nodig stellen we het schema bij.

Betaling

Een traject wordt aangegaan voor drie of zes maanden. Daarna kan er een app only contract worden afgesloten.

Betaling geschiedt in drie of zes termijnen. Bij betaling in een keer heb je recht op 5% korting.

 

Recepten delen

Geen van de recepten mag gedeeld worden op enig manier zonder vermelding van Vytal

 

Misbruik

Indien er vermoeden is van misbruik zullen we de gebruiker op de hoogte stellen. Bij herhaling wordt het account opgeschort zonder dat de betalingsverplichting opgeschort wordt.

 

Personal training

Vytal Coaching is onderdeel van Veluwe Fit te Nunspeet Veluwe Fit biedt personal training aan in de eigen studio, buiten in de natuur, bedrijfslocatie of bij iemand thuis. Daarnaast is Bootcamp Nunpeet ook onderdeel van Veluwe Fit.

Bij de VIP Personal Trainingspakketten zit voedingscoaching bij in begrepen.